Wentelteefrolletjes met chocoladepasta en frambozen

Recept voor 8 stuks
Ingrediënten
- 8 volkoren boterhammen
- 2 el chocoladepasta
- 2 handjes frambozen
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 tl kaneel
- 2 el kristalsuiker
- 2 el roomboter
- 1 el poedersuiker optioneel
Bereiden
Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Rol deze daarna iets plat met een deegroller oid. Besmeer de boterhammen met de chocoladepasta. Halveer de frambozen en verdeel deze er ook over. Rol de boterhammen op.
Klop het ei los en meng met de melk. Meng in een andere kom de kaneel met de kristalsuiker.
Verhit de roomboter in een koekenpan.
Haal de broodrolletjes door het losgeklopte ei en bak ze in de koekenpan rondom goudbruin (afhankelijk van je pan steeds zo'n 2-3 per keer).
Rol ze daarna door de kaneelsuiker en serveer.
Bon appétit!
