Zoete aardappelschotel met boontjes en kip

Recept voor 4 personen

Ingrediënten 

  • 1 el olijfolie 
  • 4 zoete aardappelen, geschild en in blokjes 
  • 500 gr sperziebonen 
  • 400 gr kipfilet, in blokjes 
  • 1,5 el kipkruiden 
  • 200 gr crème fraîche 
  • 4 handjes geraspte kaas 
  • peper en zout 

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden en kook de aardappel en bonen 10 min. 

Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de kip met de kruiden gaar. 

Meng de aardappels en sperziebonen met de crème fraîche en verdeel dit over een ovenschaal. Verdeel de kip hierover en top met geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. 

Zet het 10 min in de voorverwarmde oven totdat de kaas is gesmolten. 

Bon appétit! 
© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin