Zoete aardappelschotel met spinazie

Recept voor 4 personen

Ingrediënten 

  • 1 el olijfolie 
  • 6 zoete aardappels, geschild en in plakjes 
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden 
  • 600 gr verse spinazie 
  • 1 broccoli, gesneden en 5 min gekookt 
  • 200 gr crème fraîche 
  • 4 handjes geraspte kaas 
  • peper en zout 

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden en kook de aardappels in 10 min gaar. 

Verhit olijfolie in een wok en wok hierin de knoflook, spinazie en broccoli. Meng de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en zout. 

Verdeel de helft van de aardappels over een ingevette ovenschaal, hierover de spinazie en dan de rest van de aardappels. 

Top met geraspte kaas en plaats hem 10 min in de oven tot de kaas is gesmolten. 

Bon appétit! 
© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin